Over ons

Op een mooie lentemiddag in 2008 haalde kersverse vader-van-twee Marteijn Nouwens zijn oudste dochter op van de kinderopvang en kreeg even de schrik van zijn leven. Het meiske was eerder die dag flink gevallen maar ze hadden hem niet kunnen bereiken, omdat ze zijn nieuwe telefoonnummer niet konden vinden!

Dit was de spreekwoordelijke druppel, eerder waren er ook al dingen verkeerd bijgehouden en zelfs belangrijke voedingsinstructies niet gevonden en dus niet gevolgd. Vanuit deze gezamenlijke frustratie is Marteijn toen in eigen tijd een servicegericht softwarepakket voor kinderopvang gaan ontwerpen, dat hij onder de naam Gloryosa vanuit zijn eigen bedrijf Future Earth in de markt zette.

In de 10 jaar daarna bouwde hij dit in nauwe samenwerking met zijn klanten (waaronder Stefan Beekveldt, nu ook Haiho consultant) uit tot een bewezen all-in-1 oplossing voor ťcht flexibele kinderopvang. Waarbij naast de unieke planning-mogelijkheden ook de modulaire opbouw en pricing een innovatie in de kinderopvang-automatisering zijn.

Om de oplossing breder in de markt te kunnen zetten is Marteijn in 2020 de samenwerking aangegaan met zijn collega en goede vriend Michiel Pelt. Michiel is naast een veelgevraagde IT-ontwikkelaar ook vader van drie intense meiden, waardoor hij de afgelopen 18 jaar veel soorten kinderopvang als (vaak gefrustreerde) klant van dichtbij meemaakte.

Vanuit deze synergie is de nieuwe B.V. Hai Ho ontstaan - de naam betekent 'hallo' in het mandarijn (Marteijn's vrouw is van Chinese afkomst) en verwijst naar het bekende 'Hi-ho, hi-ho' lied van de dwergen van Sneeuwwitje, die vol energie en passie samen aan de slag gaan.

Een leuke naam ook voor onze kinderopvang software, want met Haiho in huis wordt je niet langer afgeleid door administratieve rompslomp en kan je zo veel mogelijk energie en passie aan het belangrijke werk besteden! 'Hi-ho, hi-ho!'

Consultancy

Onze samenwerkende partner Stefan Beekveldt heeft jarenlange ervaring als ondernemer in de flexibele kinderopvang en heeft meegeholpen de Haiho software zo te bouwen dat het in de praktijk het beste werkt. Een perfecte combinatie om ook andere kinderopvangorganisaties efficiŽnt in te richten, hoe groot of klein ze ook zijn. Stefan:

"Vaak kan je direct de software gaan gebruiken, maar soms moet je eerst de werkprocedures wat aanpassen zodat de software het kan overnemen. Dit levert uiteindelijk heel veel op, zowel in tijd en moeite als in rendement. Niet alleen het onder de streep maar ook vanuit de kindzorg bekeken: meer tijd en focus blijft over voor het kind zelf, waar het allemaal om draait."

Twijfel je over wat mogelijk is binnen jouw organisatie?

Wij helpen je graag met het in beeld brengen van de huidige processen en op welke wijze deze (nog verder) geautomatiseerd en simpeler gemaakt kunnen worden. Wat kost nu veel tijd en hoe mooi zou het zijn als dit werk veel sneller en efficiŽnter verloopt door de software? Als je wil, helpen we je ook met de implementatie ervan zodat je uiteindelijk optimaal gebruik kan maken van de software en je vooral met je eigenlijke vak bezig kan zijn. Maak een vrijblijvende afspraak om de mogelijkheden te bespreken. Dat kost je niets anders dan wat tijd maar je weet dan wel wat de mogelijkheden zijn voor jouw organisatie.